Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Potravinářské stroje - Sušiče salátu - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Další názvová informace:
Překlad názvu:
Třídící znak: 51 4060
Klíčové slovo: požadavky bezpečnostní
požadavky hygienické
stroje potravinářské
sušiče salátu
Anotace: Tato norma je českou verzí evropské normy EN 13621:2004, která byla schválena CEN 2004-05-06. Evropská norma EN 13621:2004 má status české technické normy. Tento dokument stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu sušičů salátu, vzhledem k instalaci, čištění, odstraňování uváznuté potraviny, plnění, údržbě a vyřazení z provozu. Norma obsahuje: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice - Popis, 4 - Seznam významných nebezpečí, 5 - Bezpečnostní a hygienické požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních a hygienických požadavků a/nebo optaření, 7 - Informace k používání -- Přílohy
Označení a číslo: ČSN EN 13621
Rok vydání: 2005-01
Země vydání: CZ
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Český normalizační institut
Jazyk dokumentu: cze
Platnost normy:
Datum schválení:
Datum účinnosti:
Rozsah: 39 s. : tab., obr.
Nahrazuje normu č.:
Nahrazena normou č.:
Připojené soubory: Soubor k norměcsn_en_13621.pdf
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}