Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Potravinářské stroje - Sušiče salátu - Bezpečnostní a hygienické požadavky |
Další názvová informace:
|
|
Překlad názvu:
|
|
Třídící znak:
|
51 4060 |
Klíčové slovo:
|
požadavky bezpečnostní požadavky hygienické stroje potravinářské sušiče salátu |
Anotace:
|
Tato norma je českou verzí evropské normy EN 13621:2004, která byla schválena CEN 2004-05-06. Evropská norma EN 13621:2004 má status české technické normy. Tento dokument stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu sušičů salátu, vzhledem k instalaci, čištění, odstraňování uváznuté potraviny, plnění, údržbě a vyřazení z provozu. Norma obsahuje: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice - Popis, 4 - Seznam významných nebezpečí, 5 - Bezpečnostní a hygienické požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních a hygienických požadavků a/nebo optaření, 7 - Informace k používání -- Přílohy |
Označení a číslo:
|
ČSN EN 13621 |
Rok vydání:
|
2005-01 |
Země vydání:
|
CZ |
Místo vydání:
|
Praha |
Nakladatel:
|
Český normalizační institut |
Jazyk dokumentu:
|
cze |
Platnost normy:
|
|
Datum schválení:
|
|
Datum účinnosti:
|
|
Rozsah:
|
39 s. : tab., obr. |
|
Nahrazuje normu č.:
|
|
Nahrazena normou č.:
|
|
|
Připojené soubory:
|
csn_en_13621.pdf |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}