Norma

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 12229
Překlad názvu:
Třídící znak: 51 4060
Označení a číslo: ČSN EN 13621
Rok vydání: 2005-01
Země vydání: CZ
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Český normalizační institut
Jazyk dokumentu: cze
Platnost normy:
Datum schválení:
Datum účinnosti:
Nahrazuje normu č.:
Nahrazena normou č.:
Rozsah: 39 s. : tab., obr.
Lokace: VUBP
Publikovat na bozp-info: ano
Připojené soubory: csn_en_13621.pdf
Název: Potravinářské stroje - Sušiče salátu - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Další názvová informace:
Klíčové slovo: požadavky bezpečnostní
požadavky hygienické
stroje potravinářské
sušiče salátu
Autor:
Anotace: Tato norma je českou verzí evropské normy EN 13621:2004, která byla schválena CEN 2004-05-06. Evropská norma EN 13621:2004 má status české technické normy. Tento dokument stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu sušičů salátu, vzhledem k instalaci, čištění, odstraňování uváznuté potraviny, plnění, údržbě a vyřazení z provozu. Norma obsahuje: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice - Popis, 4 - Seznam významných nebezpečí, 5 - Bezpečnostní a hygienické požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních a hygienických požadavků a/nebo optaření, 7 - Informace k používání -- Přílohy
Bezpečnostní úroveň: 0
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: