Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Simulated restaurant cook exposure to emissions of PAHs, mutagenic aldehydes, and particles from frying bacon |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Simulovaná expozice polycyklickým aromatickým uhlovodíkům, mutagenním aldehydům a částicím pocházejícím ze smažení u kuchařů v restauracích |
Autor:
|
|
Klíčové slovo:
|
aldehydy částice jemné expozice pracovníků kuchaři kuchyně látky mutagenní sporáky elektrické uhlovodíky polycyklické |
Anotace:
|
Studie zkoumala expozici polycyklickým aromatickým uhlovodíkům, mutagenním aldehydům a částicím (i jemným) vznikajícím při smažení. Experimenty byly provedeny při smažení na elektrickém i plynovém sporáku. Při smažení na plynovém sporáku se vyprodukovalo významně vyšší množství jemných částic ve srovnání se smažením na elektrickém sporáku. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
simulated restaurant |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}