Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Protecting workers in hotels, restaurants and catering |
Další názvová informace:
|
|
Překlad názvu:
|
Ochrana pracovníků v hotelech, restauracích a cateringu |
Autor:
|
European Agency for Safety and Health at Work |
Klíčové slovo:
|
hotely legislativa ochrana zdraví podmínky pracovní pracovníci prostředí pracovní restaurace Správná praxe státy členské stravování stravování společné |
Anotace:
|
Sektor HORECA (hotely, restaurace a catering) zahrnuje širokou škálu různého typu stravování jako jsou hotely, restaurace, hospody, fast-foody, cateringové společnosti, bistra či kavárny. Tento sektor hraje důležitou roli v sektoru služeb a ekonomice všech členských států EU. V HORECA sektoru je zaměstnáno více jak 7,8 milionů lidí, a proto je důležité umět řídit zde rizika a předcházet příčinám úrazů a nemocí z povolání. Cílem této studie je zpřístupnit informace vztahující se k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci v tomto sektoru a poskytnout příklady správné praxe nejen v legislativě, ale také podmínkách na pracovišti v členských státech EU. |
Vydání:
|
|
Místo vydání:
|
Luxembourg |
Nakladatel:
|
Office for Official Publications of the European Communities |
Rok vydání:
|
2008 |
Země vydání:
|
BE |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
Název edice:
|
Working environment information |
Číslo části:
|
|
Název části:
|
|
Označení svazku:
|
|
|
Počet stran:
|
163 s. : tab. |
Další údaje o rozsahu:
|
, |
ISBN:
|
978-92-9191-163-9 |
Odkaz na dokument (URL):
|
|
Připojené soubory:
|
|
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}