Kniha

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 16982
Překlad názvu: Ochrana pracovníků v hotelech, restauracích a cateringu
Vydání:
Rok vydání: 2008
Nakladatel: Office for Official Publications of the European Communities
Místo vydání: Luxembourg
Země vydání: BE
Jazyk dokumentu: eng
Název edice: Working environment information
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 163 s. : tab.
Další údaje o rozsahu: ,
ISBN: 978-92-9191-163-9
Recenze:
Lokace: VUBP
Připojené soubory:
Název: Protecting workers in hotels, restaurants and catering
Další názvová informace:
Klíčové slovo: hotely
legislativa
ochrana zdraví
podmínky pracovní
pracovníci
prostředí pracovní
restaurace
Správná praxe
státy členské
stravování
stravování společné
Autor: European Agency for Safety and Health at Work
Anotace: Sektor HORECA (hotely, restaurace a catering) zahrnuje širokou škálu různého typu stravování jako jsou hotely, restaurace, hospody, fast-foody, cateringové společnosti, bistra či kavárny. Tento sektor hraje důležitou roli v sektoru služeb a ekonomice všech členských států EU. V HORECA sektoru je zaměstnáno více jak 7,8 milionů lidí, a proto je důležité umět řídit zde rizika a předcházet příčinám úrazů a nemocí z povolání. Cílem této studie je zpřístupnit informace vztahující se k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci v tomto sektoru a poskytnout příklady správné praxe nejen v legislativě, ale také podmínkách na pracovišti v členských státech EU.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: