???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
16982
|
Překlad názvu: |
Ochrana pracovníků v hotelech, restauracích a cateringu
|
Vydání: |
|
Rok vydání: |
2008
|
Nakladatel: |
Office for Official Publications of the European Communities
|
Místo vydání: |
Luxembourg
|
Země vydání: |
BE
|
Jazyk dokumentu: |
eng
|
Název edice: |
Working environment information
|
Číslo části: |
|
Název části: |
|
Označení svazku: |
|
Počet stran: |
163 s. : tab.
|
Další údaje o rozsahu: |
,
|
ISBN: |
978-92-9191-163-9
|
Recenze: |
|
Lokace: |
VUBP
|
Připojené soubory: |
|
Název: |
Protecting workers in hotels, restaurants and catering
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
hotely
legislativa
ochrana zdraví
podmínky pracovní
pracovníci
prostředí pracovní
restaurace
Správná praxe
státy členské
stravování
stravování společné
|
Autor: |
European Agency for Safety and Health at Work
|
Anotace: |
Sektor HORECA (hotely, restaurace a catering) zahrnuje širokou škálu různého typu stravování jako jsou hotely, restaurace, hospody, fast-foody, cateringové společnosti, bistra či kavárny. Tento sektor hraje důležitou roli v sektoru služeb a ekonomice všech členských států EU. V HORECA sektoru je zaměstnáno více jak 7,8 milionů lidí, a proto je důležité umět řídit zde rizika a předcházet příčinám úrazů a nemocí z povolání. Cílem této studie je zpřístupnit informace vztahující se k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci v tomto sektoru a poskytnout příklady správné praxe nejen v legislativě, ale také podmínkách na pracovišti v členských státech EU.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|