Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Příprava pokrmů : praktické činnosti pro 6. - 9. ročník základních škol
Další názvová informace:
Překlad názvu:
Autor: Marádová, Eva
Klíčové slovo: potraviny
školy základní
učebnice
úpravy
vaření
Anotace: Učebnice nabízí základní informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny a pochutiny upravují.
Vydání: 2. uprav. vyd.
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Fortuna
Rok vydání: 2003
Země vydání: CZ
Jazyk dokumentu: cze
Název edice: Praktické činnosti
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 64 s. : obr.
Další údaje o rozsahu: ,
ISBN: 80-7168-849-5
Odkaz na dokument (URL):
Připojené soubory:
Odborná knihovna BOZP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@rilsa.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}