Kniha

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 16223
Překlad názvu:
Vydání: 2. uprav. vyd.
Rok vydání: 2003
Nakladatel: Fortuna
Místo vydání: Praha
Země vydání: CZ
Jazyk dokumentu: cze
Název edice: Praktické činnosti
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 64 s. : obr.
Další údaje o rozsahu: ,
ISBN: 80-7168-849-5
Recenze:
Lokace: VUBP
Připojené soubory:
Název: Příprava pokrmů : praktické činnosti pro 6. - 9. ročník základních škol
Další názvová informace:
Klíčové slovo: potraviny
školy základní
učebnice
úpravy
vaření
Autor: Marádová, Eva
Anotace: Učebnice nabízí základní informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny a pochutiny upravují.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: