Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Potravinářské stroje - Rotační mísové kutry - Bezpečnostní a hygienické požadavky |
Další názvová informace:
|
|
Překlad názvu:
|
|
Třídící znak:
|
51 3080 |
Klíčové slovo:
|
požadavky hygienické stroje potravinářské požadavky bezpečnost práce |
Anotace:
|
Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12855:2003, která má status české technické normy. Evropská norma EN12855:2003 byla schválena CEN 2003-07-02. Tato norma stanoví požadavky na mísové kutry používané jako stacionární a umístěné na podlaze nebo ve výšce stolu. Mísové kutry jsou potravinářské stroje používané ke zpracování čerstvého nebo zmraženého masa, masných produktů, ryb a zeleniny v rotující míse. Norma obsahuje kapitoly: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice, 4 - Seznam nebezpečí, 5 - Bezpečnostní požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních požadavků a/nebo opatření, 7 - Informace k používání, 8 - Značení -- Přílohy |
Označení a číslo:
|
ČSN EN 12855 |
Rok vydání:
|
2004-01 |
Země vydání:
|
nezadáno |
Místo vydání:
|
Praha |
Nakladatel:
|
Český normalizační institut |
Jazyk dokumentu:
|
cze |
Platnost normy:
|
1. 4. 2004 0:00:00 |
Datum schválení:
|
|
Datum účinnosti:
|
|
Rozsah:
|
37 s. |
|
Nahrazuje normu č.:
|
|
Nahrazena normou č.:
|
|
|
Připojené soubory:
|
csn_en_12855.pdf |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}