Norma

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 11491
Překlad názvu:
Třídící znak: 51 3080
Označení a číslo: ČSN EN 12855
Rok vydání: 2004-01
Země vydání: nezadáno
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Český normalizační institut
Jazyk dokumentu: cze
Platnost normy: 1. 4. 2004 0:00:00
Datum schválení:
Datum účinnosti:
Nahrazuje normu č.:
Nahrazena normou č.:
Rozsah: 37 s.
Lokace: VUBP
Publikovat na bozp-info: ano
Připojené soubory: csn_en_12855.pdf
Název: Potravinářské stroje - Rotační mísové kutry - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Další názvová informace:
Klíčové slovo: požadavky hygienické
stroje potravinářské
požadavky
bezpečnost práce
Autor:
Anotace: Tato norma je českou verzí  evropské normy EN 12855:2003, která má status české technické normy. Evropská norma EN12855:2003 byla schválena CEN 2003-07-02. Tato norma stanoví  požadavky na mísové kutry používané jako stacionární a umístěné na podlaze nebo ve výšce stolu. Mísové kutry jsou potravinářské stroje používané ke zpracování čerstvého nebo zmraženého masa, masných produktů, ryb a zeleniny v rotující míse. Norma obsahuje kapitoly: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice, 4 - Seznam nebezpečí, 5 - Bezpečnostní požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních požadavků a/nebo opatření, 7 - Informace k používání, 8 - Značení -- Přílohy
Bezpečnostní úroveň: 0
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: