Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Potravinářské stroje - Rotační mísové kutry - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Další názvová informace:
Překlad názvu:
Třídící znak: 51 3080
Klíčové slovo: požadavky hygienické
stroje potravinářské
požadavky
bezpečnost práce
Anotace: Tato norma je českou verzí  evropské normy EN 12855:2003, která má status české technické normy. Evropská norma EN12855:2003 byla schválena CEN 2003-07-02. Tato norma stanoví  požadavky na mísové kutry používané jako stacionární a umístěné na podlaze nebo ve výšce stolu. Mísové kutry jsou potravinářské stroje používané ke zpracování čerstvého nebo zmraženého masa, masných produktů, ryb a zeleniny v rotující míse. Norma obsahuje kapitoly: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice, 4 - Seznam nebezpečí, 5 - Bezpečnostní požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních požadavků a/nebo opatření, 7 - Informace k používání, 8 - Značení -- Přílohy
Označení a číslo: ČSN EN 12855
Rok vydání: 2004-01
Země vydání: nezadáno
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Český normalizační institut
Jazyk dokumentu: cze
Platnost normy: 1. 4. 2004 0:00:00
Datum schválení:
Datum účinnosti:
Rozsah: 37 s.
Nahrazuje normu č.:
Nahrazena normou č.:
Připojené soubory: Soubor k norměcsn_en_12855.pdf
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}