Norma

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 11490
Překlad názvu:
Třídící znak: 51 4510
Označení a číslo: ČSN EN 12505
Rok vydání: 2001-01
Země vydání: nezadáno
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Český normalizační institut
Jazyk dokumentu: cze
Platnost normy: 1. 1. 2001 0:00:00
Datum schválení:
Datum účinnosti:
Nahrazuje normu č.:
Nahrazena normou č.:
Rozsah: 35 s.
Lokace: VUBP
Publikovat na bozp-info: ano
Připojené soubory: csn_en_12505.pdf
Název: Potravinářské stroje - Odstředivky na zpracování jedlých olejů a tuků - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Další názvová informace:
Klíčové slovo: bezpečnost
nebezpečí
odstředivky
oleje rostlinné
požadavky hygienické
požadavky na BP
rizika
stroje potravinářské
tuky
Autor:
Anotace: Tato norma je českou verzí  evropské normy EN 12505:2003, která má status české technické normy. Evropská norma EN12855:2003 byla schválena CEN 2000-04-21. Tato se vztahuje na všechna závažná nebezpečí tak, jak jsou identifikována posouzením rizika, která jsou uvedena v seznamu v kapitole 4 této normy, týkající se odstředivek na zpracování jedlých olejů a tuků, když jsou používány, tak jak bylo předpokládáno a za podmínek předvídaných výrobcem. Norma neplatí pro stroje, které používají extrakci rozpoštědlem a pomocné stroje, nevztahuje se ani na košíkové odstředivky. Norma obsahuje kapitoly: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice, 4 - Seznam nebezpečí, 5 - Bezpečnostní požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních požadavků a/nebo opatření, 7 - Informace k používání, 8 - Značení --Přílohy
Bezpečnostní úroveň: 0
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: