Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Potravinářské stroje – Udírny – Bezpečnostní a hygienické požadavky |
Další názvová informace:
|
|
Překlad názvu:
|
|
Třídící znak:
|
51 2010 |
Klíčové slovo:
|
maso požadavky bezpečnostní požadavky hygienické stroje potravinářské udírny uzení |
Anotace:
|
Tato norma je českou verzí evropské normy EN 15861:2012. Překlad byl zajištěn Úřadem pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví. Má stejný status jako oficiální verze. Tato evropská norma specifikuje bezpečnostní a hygienické požadavky pro návrh a výrobu udíren pro komerční používání. Stroje pokryté touto normou se používají pro uzení potravin, obzvláště masa, ryb nebo podobných výrobků, stejně jako s tím spojené procesy topení a ochlazování. Norma obsahuje: Předmluva, Úvod, 1 - Předmět normy, 2 - Citované dokumenty, 3 - Termíny a definice, 4 - Seznam významných nebezpečí, 5 - Bezpečnostní a hygienické požadavky a/nebo ochranná opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních a hygienických požadavků a/nebo ochranných opatření, 7 - Informace pro používání, Přílohy. |
Označení a číslo:
|
ČSN EN 15861 |
Rok vydání:
|
2013-02 |
Země vydání:
|
CZ |
Místo vydání:
|
Praha |
Nakladatel:
|
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví |
Jazyk dokumentu:
|
cze |
Platnost normy:
|
|
Datum schválení:
|
|
Datum účinnosti:
|
|
Rozsah:
|
28 s. |
|
Nahrazuje normu č.:
|
|
Nahrazena normou č.:
|
|
|
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}