Norma

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 21811
Překlad názvu:
Třídící znak: 51 2010
Označení a číslo: ČSN EN 15861
Rok vydání: 2013-02
Země vydání: CZ
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Jazyk dokumentu: cze
Platnost normy:
Datum schválení:
Datum účinnosti:
Nahrazuje normu č.:
Nahrazena normou č.:
Rozsah: 28 s.
Lokace: VUBP
Publikovat na bozp-info: ano
Připojené soubory:
Název: Potravinářské stroje – Udírny – Bezpečnostní a hygienické požadavky
Další názvová informace:
Klíčové slovo: maso
požadavky bezpečnostní
požadavky hygienické
stroje potravinářské
udírny
uzení
Autor:
Anotace: Tato norma je českou verzí evropské normy EN 15861:2012. Překlad byl zajištěn Úřadem pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví. Má stejný status jako oficiální verze. Tato evropská norma specifikuje bezpečnostní a hygienické požadavky pro návrh a výrobu udíren pro komerční používání. Stroje pokryté touto normou se používají pro uzení potravin, obzvláště masa, ryb nebo podobných výrobků, stejně jako s tím spojené procesy topení a ochlazování. Norma obsahuje: Předmluva, Úvod, 1 - Předmět normy, 2 - Citované dokumenty, 3 - Termíny a definice, 4 - Seznam významných nebezpečí, 5 - Bezpečnostní a hygienické požadavky a/nebo ochranná opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních a hygienických požadavků a/nebo ochranných opatření, 7 - Informace pro používání, Přílohy.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: