Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Potravinářské stroje - Ramenové mixéry - Bezpečnostní a hygienické požadavky |
Další názvová informace:
|
|
Překlad názvu:
|
|
Třídící znak:
|
51 4020 |
Klíčové slovo:
|
požadavky hygienické požadavky na BP stroje potravinářské |
Anotace:
|
Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12854:2003, která byla schválena CENELEC 2003-01-17. Evropská norma EN 12854:2003 má status české technické normy. Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu ramenových mixérů, které se používají v průmyslu stravování pro přípravu směsí nebo emulzí přímo ve varné nádobě, jako např. pyré, majonézy, omáčky, polévky, kompoty. Norma platí pro konstrukci, instalaci, provoz a údržbu těchto strojů, jestliže jsou používány k provozu za předpokládaných podmínek používání, jak jsou definovány v 3.12 EN 292-1:1991 a jak je stanoveno v návodu používání, včetně čištění a výměny nástrojů. Norma obsahuje kapitoly: 1 - Předmět normy, 2 - Normativní odkazy, 3 - Termíny a definice - popis, 4 - Seznam významných nebezpečí, 5 - Bezpečnostní a hygienické požadavky a/nebo opatření, 6 - Ověřování bezpečnostních a hygienických požadavků a/nebo opatření, 7 - Informace k používání--Informativní přílohy A - Zkušební předpis pro hluk pro ramenové mixéry (třída přesnosti 2), B - Zásady konstrukce pro zajištění čistitelnosti ramenových mixérů --Normativní příloha ZA - Vztah tohoto dokumentu ke směrnicím ES --Bibliografie |
Označení a číslo:
|
ČSN EN 12854 |
Rok vydání:
|
2003-01 |
Země vydání:
|
nezadáno |
Místo vydání:
|
Praha |
Nakladatel:
|
Český normalizační institut |
Jazyk dokumentu:
|
cze |
Platnost normy:
|
1. 12. 2003 0:00:00 |
Datum schválení:
|
|
Datum účinnosti:
|
|
Rozsah:
|
41 s. |
|
Nahrazuje normu č.:
|
|
Nahrazena normou č.:
|
|
|
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}