Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Restauration collective |
Další názvová informace:
|
une activité en quete de bonnes recettes |
Překlad:
|
Kolektivní stravování : aktivita při hledání dobrých receptů |
Autor:
|
Brasseur, Grégory |
Klíčové slovo:
|
Francie statistiky stravování společné úrazy |
Anotace:
|
Společné stravování má několik podob. Může se jednat o školní jídelny, podnikové jídelny, zásobování stravou v nemocnicích či dodávky jídla do domácností seniorů. Všechny tyto způsoby stravování mají jedno společné: spojují problematiku nutriční kvality, hygieny a bezpečnosti, které jsou v mnoha případech na sobě závislé. Z francouzských národních statistik vyplývá, že úrazy v tomto odvětví převyšují celorepublikový průměr. |
Jazyk dokumentu:
|
fre |
|
Název zdroje:
|
Travail et Sécurité |
Ročník:
|
|
Číslo:
|
724 |
Rozsah (stránky):
|
s. 20-37 |
Rok vydání:
|
2012 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
restauration collective_une activite en quete |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}