Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 21001
Překlad: Kolektivní stravování : aktivita při hledání dobrých receptů
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: fre
Ročník:
Číslo: 724
Rozsah (stránky): s. 20-37
Název zdroje: Travail et Sécurité
Rok vydání: 2012
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: restauration collective_une activite en quete
Název: Restauration collective
Další názvová informace: une activité en quete de bonnes recettes
Klíčové slovo: Francie
statistiky
stravování společné
úrazy
Autor: Brasseur, Grégory
Anotace: Společné stravování má několik podob. Může se jednat o školní jídelny, podnikové jídelny, zásobování stravou v nemocnicích či dodávky jídla do domácností seniorů. Všechny tyto způsoby stravování mají jedno společné: spojují problematiku nutriční kvality, hygieny a bezpečnosti, které jsou v mnoha případech na sobě závislé. Z francouzských národních statistik vyplývá, že úrazy v tomto odvětví převyšují celorepublikový průměr.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: