Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Restauration collective
Další názvová informace: une activité en quete de bonnes recettes
Překlad: Kolektivní stravování : aktivita při hledání dobrých receptů
Autor: Brasseur, Grégory
Clergiot, Joel
Klíčové slovo: stravování společné
úrazy
statistiky
Francie
Anotace: Společné stravování má několik podob. Může se jednat o školní jídelny, podnikové jídelny, zásobování stravou v nemocnicích či dodávky jídla do domácností seniorů. Všechny tyto způsoby stravování mají jedno společné: spojují problematiku nutriční kvality, hygieny a bezpečnosti, které jsou v mnoha případech na sobě závislé. Z francouzských národních statistik vyplývá, že úrazy v tomto odvětví převyšují celorepublikový průměr.
Jazyk dokumentu: fre
Název zdroje: Travail et Sécurité
Ročník:
Číslo: 724
Rozsah (stránky): s. 20-37
Rok vydání: 2011
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkurestauration collective
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}