Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Praxisorientierte Explosionsschutzkonzepte für Sprühtrocknungsanlagen in der Nahrungsmittelindustrie |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Na praxi orientované koncepce ochrany před výbuchy pro zařízení na sušení rozprašováním v potravinářském průmyslu |
Autor:
|
Grund, S. Gehrke, M. |
Klíčové slovo:
|
prach hořlavý prach organický prach výbušný potraviny rozprašování sušení |
Anotace:
|
Požadavek snižování obsahu prachu v práškových potravinách měl v posledních letech za následek další zásadní vývoj této technologie. Článek informuje o tom, že nové techniky výrazně snížily pravděpodobnost výskytu výbušného a hořlavého ovzduší v tomto moderním zařízení. V rámci posuzování rizika je třeba změněné podmínky zohlednit vhodnými ochrannými opatřeními. |
Jazyk dokumentu:
|
ger |
|
Název zdroje:
|
Sicher ist Sicher |
Ročník:
|
62 |
Číslo:
|
6 |
Rozsah (stránky):
|
s. 284-287 |
Rok vydání:
|
2011 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
praxisorientierte |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}