Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Praxisorientierte Explosionsschutzkonzepte für Sprühtrocknungsanlagen in der Nahrungsmittelindustrie
Další názvová informace:
Překlad: Na praxi orientované koncepce ochrany před výbuchy pro zařízení na sušení rozprašováním v potravinářském průmyslu
Autor: Grund, S.
Gehrke, M.
Klíčové slovo: prach hořlavý
prach organický
prach výbušný
potraviny
rozprašování
sušení
Anotace: Požadavek snižování obsahu prachu v práškových potravinách měl v posledních letech za následek další zásadní vývoj této technologie. Článek informuje o tom, že nové techniky výrazně snížily pravděpodobnost výskytu výbušného a hořlavého ovzduší v tomto moderním zařízení. V rámci posuzování rizika je třeba změněné podmínky zohlednit vhodnými ochrannými opatřeními.
Jazyk dokumentu: ger
Název zdroje: Sicher ist Sicher
Ročník: 62
Číslo: 6
Rozsah (stránky): s. 284-287
Rok vydání: 2011
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkupraxisorientierte
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}