Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo:
Překlad: Na praxi orientované koncepce ochrany před výbuchy pro zařízení na sušení rozprašováním v potravinářském průmyslu
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: ger
Ročník: 62
Číslo: 6
Rozsah (stránky): s. 284-287
Název zdroje: Sicher ist Sicher
Rok vydání: 2011
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: praxisorientierte
Název: Praxisorientierte Explosionsschutzkonzepte für Sprühtrocknungsanlagen in der Nahrungsmittelindustrie
Další názvová informace:
Klíčové slovo: prach hořlavý
prach organický
prach výbušný
potraviny
rozprašování
sušení
Autor: Grund, S.
Gehrke, M.
Anotace: Požadavek snižování obsahu prachu v práškových potravinách měl v posledních letech za následek další zásadní vývoj této technologie. Článek informuje o tom, že nové techniky výrazně snížily pravděpodobnost výskytu výbušného a hořlavého ovzduší v tomto moderním zařízení. V rámci posuzování rizika je třeba změněné podmínky zohlednit vhodnými ochrannými opatřeními.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: