???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
|
Překlad: |
Na praxi orientované koncepce ochrany před výbuchy pro zařízení na sušení rozprašováním v potravinářském průmyslu
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
ger
|
Ročník: |
62
|
Číslo: |
6
|
Rozsah (stránky): |
s. 284-287
|
Název zdroje: |
Sicher ist Sicher
|
Rok vydání: |
2011
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
praxisorientierte
|
Název: |
Praxisorientierte Explosionsschutzkonzepte für Sprühtrocknungsanlagen in der Nahrungsmittelindustrie
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
prach hořlavý
prach organický
prach výbušný
potraviny
rozprašování
sušení
|
Autor: |
Grund, S.
Gehrke, M.
|
Anotace: |
Požadavek snižování obsahu prachu v práškových potravinách měl v posledních letech za následek další zásadní vývoj této technologie. Článek informuje o tom, že nové techniky výrazně snížily pravděpodobnost výskytu výbušného a hořlavého ovzduší v tomto moderním zařízení. V rámci posuzování rizika je třeba změněné podmínky zohlednit vhodnými ochrannými opatřeními.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|