???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
20635
|
Překlad: |
Pracovní doba v gastronomii : výsledky telefonického dotazování
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
ger
|
Ročník: |
65
|
Číslo: |
2
|
Rozsah (stránky): |
s. 147-160
|
Název zdroje: |
Zeitschrift für Arbeitswissenschaft
|
Rok vydání: |
2011
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
arbeitszeit_in_der_gastronomie
|
Název: |
Arbeitszeit in der Gastronomie
|
Další názvová informace: |
Ergebnisse telefonischer Tagebücher
|
Klíčové slovo: |
doba pracovní
doba pracovní pružná
dotazníky
hotely
stravování společné
telefony mobilní
učni
|
Autor: |
Schlote-Sautter, B. Schlote-Sautter, B.
|
Anotace: |
Ve studii jsou předloženy výsledky flexibilně použitelné, počítačem podpořené sedmidenní telefonické dotazníkové metody. 285 pracovních dnů 63 učňů kuchařských a hotelových škol bylo vyhodnoceno podle délky, situace a proměnlivosti pracovní doby a byly srovnány údaje o pracovní době uvedené v dotaznících a do mobilů. Je zde diskutována problematika pracovní doby mladistvých v gastronomii.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|