Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 20635
Překlad: Pracovní doba v gastronomii : výsledky telefonického dotazování
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: ger
Ročník: 65
Číslo: 2
Rozsah (stránky): s. 147-160
Název zdroje: Zeitschrift für Arbeitswissenschaft
Rok vydání: 2011
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: arbeitszeit_in_der_gastronomie
Název: Arbeitszeit in der Gastronomie
Další názvová informace: Ergebnisse telefonischer Tagebücher
Klíčové slovo: doba pracovní
doba pracovní pružná
dotazníky
hotely
stravování společné
telefony mobilní
učni
Autor: Schlote-Sautter, B.     Schlote-Sautter, B.
Anotace: Ve studii jsou předloženy výsledky flexibilně použitelné, počítačem podpořené sedmidenní telefonické dotazníkové metody. 285 pracovních dnů 63 učňů kuchařských a hotelových škol bylo vyhodnoceno podle délky, situace a proměnlivosti pracovní doby a byly srovnány údaje o pracovní době uvedené v dotaznících a do mobilů. Je zde diskutována problematika pracovní doby mladistvých v gastronomii.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: