Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Arbeitszeit in der Gastronomie
Další názvová informace: Ergebnisse telefonischer Tagebücher
Překlad: Pracovní doba v gastronomii : výsledky telefonického dotazování
Autor: Schlote-Sautter, B.     Schlote-Sautter, B.
Klíčové slovo: doba pracovní
doba pracovní pružná
dotazníky
hotely
stravování společné
telefony mobilní
učni
Anotace: Ve studii jsou předloženy výsledky flexibilně použitelné, počítačem podpořené sedmidenní telefonické dotazníkové metody. 285 pracovních dnů 63 učňů kuchařských a hotelových škol bylo vyhodnoceno podle délky, situace a proměnlivosti pracovní doby a byly srovnány údaje o pracovní době uvedené v dotaznících a do mobilů. Je zde diskutována problematika pracovní doby mladistvých v gastronomii.
Jazyk dokumentu: ger
Název zdroje: Zeitschrift für Arbeitswissenschaft
Ročník: 65
Číslo: 2
Rozsah (stránky): s. 147-160
Rok vydání: 2011
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuarbeitszeit_in_der_gastronomie
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}