???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
20544
|
Překlad: |
Identifikace a měření náhrad diacetylu ve výrobě dochucovacích pekárenských směsí
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
eng
|
Ročník: |
8
|
Číslo: |
2
|
Rozsah (stránky): |
s. 93-103
|
Název zdroje: |
Journal of Occupational and Environmental Hygiene
|
Rok vydání: |
2011
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
identification and measurement
|
Název: |
Identification and measurement of diacetyl substitutes in dry bakery+ mix production
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
diacetyl
expozice pracovníků
nemoci dýchacích cest
pekárny
rizika pracovní
|
Autor: |
|
Anotace: |
V r. 2008 nahradila společnost užívající aroma podmáslí jedno tekuté aroma obsahující 15 - 20% diacetylu speciální náhražkou s nižším rizikem bronchiolitidy obliterans. Byly zhodnoceny expozice aromatu v tomto podniku. Článek uvádí podrobné výsledky výzkumu. Při použití umělého aromatu je třeba opatrnosti vzhledem k jeho nebezpečí pro zdraví a použití OOPP.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|