Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Identification and measurement of diacetyl substitutes in dry bakery+ mix production |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Identifikace a měření náhrad diacetylu ve výrobě dochucovacích pekárenských směsí |
Autor:
|
|
Klíčové slovo:
|
diacetyl expozice pracovníků nemoci dýchacích cest pekárny rizika pracovní |
Anotace:
|
V r. 2008 nahradila společnost užívající aroma podmáslí jedno tekuté aroma obsahující 15 - 20% diacetylu speciální náhražkou s nižším rizikem bronchiolitidy obliterans. Byly zhodnoceny expozice aromatu v tomto podniku. Článek uvádí podrobné výsledky výzkumu. Při použití umělého aromatu je třeba opatrnosti vzhledem k jeho nebezpečí pro zdraví a použití OOPP. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
identification and measurement |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}