Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Sdělení Komise Evropskému parlamentu, Radě, Evropskému hospodářskému a sociálnímu výboru a Výboru regionů : Plán energetické účinnosti 2011
Překlad názvu:
Zdrojový dokument: EUR-Lex
Číslo periodika: KOM(2011) 109  8.3.2011
Rozsah: 17 s.
Anotace: Tento plán vychází z příspěvků Evropského parlamentu, zejména z nedávné zprávy z vlastního podnětu týkající se energetické účinnosti, mnoha zúčastněných stran a ze zkušeností získaných v souvislosti s akčním plánem pro energetickou účinnost z roku 2006. Podle odhadů Komise by stávající opatření ve spojení s těmi, která jsou nově předkládána v tomto plánu, měla zajistit úplné dosažení cíle 20 %. Hlavní zásadou tohoto plánu je navrhnout přísná závazná opatření bez závazných vnitrostátních cílů. Úspěch Unie při provádění tohoto plánu bude záviset na úzké spolupráci mezi orgány EU, členskými státy a příslušnými zúčastněnými stranami. Komise spoléhá na zapojení a závazek všech stran dotčených tímto ambiciózním úsilím.
Eur-lex:
Druh: nezadáno
Klíčové slovo: cíle
EU
opatření
plány
sdělení
účinnost energetická
Jazyk dokumentu: cze
Připojené soubory: Soubory k  právnímu předpisu EUcom2011_0109cs01
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}