Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Culture-independent characterization of bacteria and fungi in a poultry bioaerosol using pyrosequencing
Další názvová informace: a new approach
Překlad: Na kultuře nezávislá charakterizace bakterií a hub v bioaerosolu drůbeže za použití vytváření pyrosekvence : nový přístup
Autor:
Klíčové slovo: bakterie
bioaerosoly
drůbež
drůbežárny
expozice pracovníků
houby
zemědělství
Anotace: Článek ilustruje potenciální aplikaci nové techniky spočívající v bakteriálním (bTEFAP) a houbovém (fTEFAP) zakódovaném flexibilním  amplikonovém vytváření pyrosekvence při stanovení expozice pracovníků. Za použití metody byl analyzován vzorek, v němž byly zjištěny Staphylococcus cohnii, Sagenomella sclerotialis, Aspergillus ochraceus a Penicillium janthinellum.
Jazyk dokumentu: eng
Název zdroje: Journal of Occupational and Environmental Hygiene
Ročník: 7
Číslo: 12
Rozsah (stránky): s. 693-699
Rok vydání: 2010
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuculture independent
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}