Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Culture-independent characterization of bacteria and fungi in a poultry bioaerosol using pyrosequencing |
Další názvová informace:
|
a new approach |
Překlad:
|
Na kultuře nezávislá charakterizace bakterií a hub v bioaerosolu drůbeže za použití vytváření pyrosekvence : nový přístup |
Autor:
|
|
Klíčové slovo:
|
bakterie bioaerosoly drůbež drůbežárny expozice pracovníků houby zemědělství |
Anotace:
|
Článek ilustruje potenciální aplikaci nové techniky spočívající v bakteriálním (bTEFAP) a houbovém (fTEFAP) zakódovaném flexibilním amplikonovém vytváření pyrosekvence při stanovení expozice pracovníků. Za použití metody byl analyzován vzorek, v němž byly zjištěny Staphylococcus cohnii, Sagenomella sclerotialis, Aspergillus ochraceus a Penicillium janthinellum. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
culture independent |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}