Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 19932
Překlad: Zkušenosti pracovníků s uklouznutím v restauracích USA s omezenou obsluhou
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: eng
Ročník: 7
Číslo: 9
Rozsah (stránky): s. 491-500
Název zdroje: Journal of Occupational and Environmental Hygiene
Rok vydání: 2010
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: workers experience of slipping
Název: Workers´ experience of slipping in U.S. limited-service restaurants
Další názvová informace:
Klíčové slovo: kluzkost
pády na rovině
pády osob
restaurace
uklouznutí
USA
Autor:
Anotace: Studie zkoumá zkušenosti zaměstnanců, jejich používání neklouzavé obuvi a praxi čištění podlah. Bylo zjištěno, že nejvíce klouzavé jsou podlahy místností, kde se smaží. Tekutiny a tuk byly nalezeny jako kontaminanty podlah u 70% uklouznutí. Jsou hojně používány čističe podlah na bázi enzymů.  Využití zkušeností restaurací s malým počtem nehod snižuje riziko uklouznutí.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: