Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Workers´ experience of slipping in U.S. limited-service restaurants |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Zkušenosti pracovníků s uklouznutím v restauracích USA s omezenou obsluhou |
Autor:
|
|
Klíčové slovo:
|
kluzkost pády na rovině pády osob restaurace uklouznutí USA |
Anotace:
|
Studie zkoumá zkušenosti zaměstnanců, jejich používání neklouzavé obuvi a praxi čištění podlah. Bylo zjištěno, že nejvíce klouzavé jsou podlahy místností, kde se smaží. Tekutiny a tuk byly nalezeny jako kontaminanty podlah u 70% uklouznutí. Jsou hojně používány čističe podlah na bázi enzymů. Využití zkušeností restaurací s malým počtem nehod snižuje riziko uklouznutí. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
workers experience of slipping |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}