???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
19932
|
Překlad: |
Zkušenosti pracovníků s uklouznutím v restauracích USA s omezenou obsluhou
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
eng
|
Ročník: |
7
|
Číslo: |
9
|
Rozsah (stránky): |
s. 491-500
|
Název zdroje: |
Journal of Occupational and Environmental Hygiene
|
Rok vydání: |
2010
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
workers experience of slipping
|
Název: |
Workers´ experience of slipping in U.S. limited-service restaurants
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
kluzkost
pády na rovině
pády osob
restaurace
uklouznutí
USA
|
Autor: |
|
Anotace: |
Studie zkoumá zkušenosti zaměstnanců, jejich používání neklouzavé obuvi a praxi čištění podlah. Bylo zjištěno, že nejvíce klouzavé jsou podlahy místností, kde se smaží. Tekutiny a tuk byly nalezeny jako kontaminanty podlah u 70% uklouznutí. Jsou hojně používány čističe podlah na bázi enzymů. Využití zkušeností restaurací s malým počtem nehod snižuje riziko uklouznutí.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|