Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Ochranné rukavice pro zpracování potravin
Další názvová informace:
Překlad:
Autor:
Klíčové slovo: legislativa
ochrana rukou
potravinářství
průvodce
rukavice
Anotace: Článek seznamuje s počinem německé firmy KCL, která vydala průvodce, který doporučuje odpovídající ochranné rukavice pro zpracovatelské práce v průmyslu i potravinářství. Článek také seznamuje s evropskou směrnicí, která řeší ochranu potravin před škodlivými látkami - chemikáliemi, které se na rukavicích mohou nacházet.
Jazyk dokumentu: cze
Název zdroje: Inovace
Ročník: 16
Číslo: 3
Rozsah (stránky): s. 16-17
Rok vydání: 2010
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuochranne rukavice pro zpracovani
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}