Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Determination of particle concentration rankings by spatial mapping of particle surface area, number, and mass concentrations in a restaurant and a die casting plant
Další názvová informace:
Překlad: Stanovení klasifikace koncentrace částic prostorovým mapováním plochy povrchu částic, počet a koncentrace hmoty v restauraci a ve slévárně pro lití pod tlakem
Autor:
Klíčové slovo: částice
částice jemné
expozice pracovníků
koncentrace
lití
nanočástice
slévárny
Anotace: Různé expoziční metriky pro nahodilou expozici nanočásticím a jemným částicím byly srovnány za použití klasifikace koncentrace, statistických rozdílů mezi plochami a poměrů koncentrace mezi různými plochami. Ve slévárně byly povrch a koncentrace jemných částic větší v blízkosti zdrojů nahodilých částic. V restauraci byly koncentrace v kuchyni významně větší než v jídelně.
Jazyk dokumentu: eng
Název zdroje: Journal of Occupational and Environmental Hygiene
Ročník: 7
Číslo: 8
Rozsah (stránky): s. 466-476
Rok vydání: 2010
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkudetermination of particle
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}