Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Dodržiavanie požiadaviek na zaistenie BOZP v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach
Další názvová informace:
Překlad:
Autor: Jančurová, Laurencia
Klíčové slovo: hotely
inspekce práce
kontroly
podmínky pracovní
prověrky BP
restaurace
Slovensko
stravování společné
Anotace: Zájem inspekce práce o prověření plnění požadavků v odvětví hotelů, restaurací a stravovacích zařízení (HORECA) byl podmíněný zájmem EU-OSHA v Bilbau o zaměstnance pracující v oblasti hotelových a restauračních služeb. Práci v odvětví HORECA na evropském trhu práce poznamenaly v posledních letech změny technologické, ekonomické, legislativní, jako i sociologické změny, vyznačující se řadou specifik.
Jazyk dokumentu: slo
Název zdroje: Bezpečnost a hygiena práce
Ročník:
Číslo: 2
Rozsah (stránky): s. 25-26
Rok vydání: 2010
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkudodrziavanie poziadaviek na zaistenie bozp
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}