Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 19168
Překlad:
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: slo
Ročník:
Číslo: 2
Rozsah (stránky): s. 25-26
Název zdroje: Bezpečnost a hygiena práce
Rok vydání: 2010
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: dodrziavanie poziadaviek na zaistenie bozp
Název: Dodržiavanie požiadaviek na zaistenie BOZP v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach
Další názvová informace:
Klíčové slovo: hotely
inspekce práce
kontroly
podmínky pracovní
prověrky BP
restaurace
Slovensko
stravování společné
Autor: Jančurová, Laurencia
Anotace: Zájem inspekce práce o prověření plnění požadavků v odvětví hotelů, restaurací a stravovacích zařízení (HORECA) byl podmíněný zájmem EU-OSHA v Bilbau o zaměstnance pracující v oblasti hotelových a restauračních služeb. Práci v odvětví HORECA na evropském trhu práce poznamenaly v posledních letech změny technologické, ekonomické, legislativní, jako i sociologické změny, vyznačující se řadou specifik.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: