???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
19168
|
Překlad: |
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
slo
|
Ročník: |
|
Číslo: |
2
|
Rozsah (stránky): |
s. 25-26
|
Název zdroje: |
Bezpečnost a hygiena práce
|
Rok vydání: |
2010
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
dodrziavanie poziadaviek na zaistenie bozp
|
Název: |
Dodržiavanie požiadaviek na zaistenie BOZP v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
hotely
inspekce práce
kontroly
podmínky pracovní
prověrky BP
restaurace
Slovensko
stravování společné
|
Autor: |
Jančurová, Laurencia
|
Anotace: |
Zájem inspekce práce o prověření plnění požadavků v odvětví hotelů, restaurací a stravovacích zařízení (HORECA) byl podmíněný zájmem EU-OSHA v Bilbau o zaměstnance pracující v oblasti hotelových a restauračních služeb. Práci v odvětví HORECA na evropském trhu práce poznamenaly v posledních letech změny technologické, ekonomické, legislativní, jako i sociologické změny, vyznačující se řadou specifik.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|