Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Fabrication de saucissons secs et pneumopathie d´hypersensibilité |
Další názvová informace:
|
point des connaissances et étude de poste |
Překlad:
|
Výroba suchého salámu a pneumopatie z přecitlivělosti : stav znalostí a průzkum pracoviště |
Autor:
|
|
Klíčové slovo:
|
bioaerosoly expozice pracovníků nemoci dýchacích cest plíce potravinářství prevence nemocí prevence rizik přecitlivělost |
Anotace:
|
Cílem článku bylo získat znalosti o této pneumopatii a předložit studii pracoviště s metrologií bioaerosolů. Při návštěvách podniku byly odebrány vzorky vzduchu. Bylo zjištěno, že zaměstnanci jsou vystaveni riziku vdechování plísní, především při vnější úpravě salámů. Preventivní opatření by měla omezit emise bioaerosolů. Je doporučen lékařský dohled nad exponovanými pracovníky. |
Jazyk dokumentu:
|
fre |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
fabrication de saucissons secs |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}