Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Rizikové faktory při práci v pekárně
Další názvová informace:
Překlad:
Autor: Ticháčková, Jaroslava
Klíčové slovo: expozice
kategorizace prací
limity
nemoci z povolání
péče pracovnělékařská
pekárny
prach moučný
rizika pracovní
Anotace: Významným odvětvím potravinářské výroby je pekárenství. Práce shrnuje přehled rizikových faktorů pracovního prostředí v konkrétní pekárně a dokumentuje průběh získávání podkladů pro kategorizaci pracoviště. Uvádí přehled nemocí z povolání způsobených v potravinářství a konkrétní případ nemocí vzniklých na sledovaném pracovišti.
Jazyk dokumentu: cze
Název zdroje: Pracovní lékařství
Ročník: 61
Číslo: 4
Rozsah (stránky): s. 176-181
Rok vydání: 2009
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkurizikove faktory pri praci v pekarne
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}