???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
19022
|
Překlad: |
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
cze
|
Ročník: |
61
|
Číslo: |
4
|
Rozsah (stránky): |
s. 176-181
|
Název zdroje: |
Pracovní lékařství
|
Rok vydání: |
2009
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
rizikove faktory pri praci v pekarne
|
Název: |
Rizikové faktory při práci v pekárně
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
expozice
kategorizace prací
limity
nemoci z povolání
péče pracovnělékařská
pekárny
prach moučný
rizika pracovní
|
Autor: |
Ticháčková, Jaroslava
|
Anotace: |
Významným odvětvím potravinářské výroby je pekárenství. Práce shrnuje přehled rizikových faktorů pracovního prostředí v konkrétní pekárně a dokumentuje průběh získávání podkladů pro kategorizaci pracoviště. Uvádí přehled nemocí z povolání způsobených v potravinářství a konkrétní případ nemocí vzniklých na sledovaném pracovišti.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|