Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 19022
Překlad:
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: cze
Ročník: 61
Číslo: 4
Rozsah (stránky): s. 176-181
Název zdroje: Pracovní lékařství
Rok vydání: 2009
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: rizikove faktory pri praci v pekarne
Název: Rizikové faktory při práci v pekárně
Další názvová informace:
Klíčové slovo: expozice
kategorizace prací
limity
nemoci z povolání
péče pracovnělékařská
pekárny
prach moučný
rizika pracovní
Autor: Ticháčková, Jaroslava
Anotace: Významným odvětvím potravinářské výroby je pekárenství. Práce shrnuje přehled rizikových faktorů pracovního prostředí v konkrétní pekárně a dokumentuje průběh získávání podkladů pro kategorizaci pracoviště. Uvádí přehled nemocí z povolání způsobených v potravinářství a konkrétní případ nemocí vzniklých na sledovaném pracovišti.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: