Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Mycotoxines en milieu de travail I. |
Další názvová informace:
|
origine et propriétés toxiques des principales mycotoxines |
Překlad:
|
Mykotoxiny v pracovním prostředí I. : původ a toxické vlastnosti hlavních mykotoxinů |
Autor:
|
Brochard, G. |
Klíčové slovo:
|
kontaminace látky karcinogenní látky mutagenní látky toxické mykotoxiny otravy potraviny rizika reprodukční rizika zdravotní |
Anotace:
|
Mykotoxiny mohou kontaminovat četné potraviny a způsobovat závažné akutní nebo chronické intoxikace u lidí i zvířat. Jsou m.j. kancerogenní, mutagenní, toxické pro reprodukci, neurotoxické, nefrotoxické, hepatotoxické a hematotoxické. 1. článek předkládá syntézu znalostí o hlavních mykotoxinech, zvláště o aflatoxinech, ochratoxinu A, fumonisinech a trichotecenech. |
Jazyk dokumentu:
|
fre |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
mycotoxines |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}