Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na prodej potravin a rozsah vybavení prodejny podle sortimentu prodávaných potravin
ZRUŠENO
Číslo předpisu: 347/2002 Sb.
Částka: 126/2002 Sb.
Autor předpisu: MZ
Druh předpisu: Vyhláška
Anotace: Vyhláška stanoví hygienické požadavky na prodej potravin, rozsah vybavení prodejny podle sortimentu prodávaných potravin. Vyhláška obsahuje velmi podrobné podmínky, které je třeba dodržet; jde např. o vyloučení rizik kontaminace, podmínky současného prodeje potravinářského a nepotravinářského zboží, stánkový prodej a prodej v pojízdných prodejnách, vystavování zboží a jeho čistota a zabalení, oddělení prostor prodejny pro různé účely, požadavky na větrání, chlazení, zázemí pro personál.
Klíčové slovo: požadavky hygienické
potraviny
vybavení
Platnost: ne
Datum účinnosti: 6. 8. 2002 0:00:00
Datum zrušení: 6. 4. 2006 0:00:00
Datum přijetí: 18. 7. 2002 0:00:00
Rozeslána dne:
Vydáno na základě: 110/1997 Sb. § 19 odst. 1 písm. e)
Zrušeno předpisem: 127/2006 Sb.
Předpis mění:
Předpis ruší: 295/1997 Sb.
Novelizace:
Související předpisy EU:
Připojené soubory: Soubory k právnímu předpisu347_2002
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}