Kniha

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo:
Překlad názvu:
Vydání:
Rok vydání: 2008
Nakladatel: Česká asociace technických plynů
Místo vydání: Praha
Země vydání: Česká republika
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 33 s. : tab., obr.
Další údaje o rozsahu:
ISBN:
Recenze:
Lokace:
Připojené soubory: plyny v potravinach
Název: Plyny pro potravinářství
Další názvová informace:
Klíčové slovo: potravinářství
plyny
použití
vlastnosti
výroba
distribuce
Autor: Dvořáková, Ludmila
Anotace: Publikaci "Plyny pro potravinářství" vydává Česká asociace technických plynů (ATP, www.catp.cz), Jejím cílem je seznámit uživatele potravinářských plynů s jejich použitím, vlastnostmi, výrobou a distribucí, s ohledem na vhodnost použití a především bezpečnost práce. Pohled států Evropské unie a moderních národních legislativ na potraviny prochází od roku 2000 výraznou změnou. Jednou z priorit je zajistit vysokou úroveň ochrany lidského života a zdraví. S tím přímo souvisí zvyšování nároků na potraviny a také zvyšování nároků na přídatné a stabilizační látky. Z tohoto důvodu byly potravinářske plyny vyčleněny ze skupiny technických plynů jako samostatná skupina se zvýšenými nároky na čistotu, obsah nečistot a sledovatelnost.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: