Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Plyny pro potravinářství
Další názvová informace:
Překlad názvu:
Autor: Dvořáková, Ludmila
Klíčové slovo: potravinářství
plyny
použití
vlastnosti
výroba
distribuce
Anotace: Publikaci "Plyny pro potravinářství" vydává Česká asociace technických plynů (ATP, www.catp.cz), Jejím cílem je seznámit uživatele potravinářských plynů s jejich použitím, vlastnostmi, výrobou a distribucí, s ohledem na vhodnost použití a především bezpečnost práce. Pohled států Evropské unie a moderních národních legislativ na potraviny prochází od roku 2000 výraznou změnou. Jednou z priorit je zajistit vysokou úroveň ochrany lidského života a zdraví. S tím přímo souvisí zvyšování nároků na potraviny a také zvyšování nároků na přídatné a stabilizační látky. Z tohoto důvodu byly potravinářske plyny vyčleněny ze skupiny technických plynů jako samostatná skupina se zvýšenými nároky na čistotu, obsah nečistot a sledovatelnost.
Vydání:
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Česká asociace technických plynů
Rok vydání: 2008
Země vydání: Česká republika
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 33 s. : tab., obr.
Další údaje o rozsahu:
ISBN:
Odkaz na dokument (URL):
Připojené soubory: Soubory ke knizeplyny v potravinach
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}