Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Výživový stav člověka a způsoby jeho zjišťování
Další názvová informace:
Překlad názvu:
Autor: Kleinwächterová, Hana
Brázdová, Zuzana
Klíčové slovo: výživa
člověk
metody
zjišťování
Anotace: Učební text určený zejména postgraduálním studentům v oblasti hygieny výživy je vodítkem pro hodnocení vlivu výživy na lidský organismus. Tématicky se skripta věnují například otázce podvýživy či nadměrné výživy, specifickým deficiencím, výživovým doporučením pro obyvatelstvo ČR a dále jednotlivým metodám zjišťování výživového stavu. Publikace seznamuje s nejběžnějšími metodami výživových vyšetření.
Vydání: 2. přeprac. vyd.
Místo vydání: Brno
Nakladatel: Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví
Rok vydání: 2001
Země vydání: Česká republika
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 102 s. : obr., tab.
Další údaje o rozsahu:
ISBN: 80-7013-336-8
Odkaz na dokument (URL):
Připojené soubory: Soubory ke knizevyzivovy stav cloveka
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}