Kniha

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo:
Překlad názvu:
Vydání: 2. přeprac. vyd.
Rok vydání: 2001
Nakladatel: Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví
Místo vydání: Brno
Země vydání: Česká republika
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 102 s. : obr., tab.
Další údaje o rozsahu:
ISBN: 80-7013-336-8
Recenze:
Lokace:
Připojené soubory: vyzivovy stav cloveka
Název: Výživový stav člověka a způsoby jeho zjišťování
Další názvová informace:
Klíčové slovo: výživa
člověk
metody
zjišťování
Autor: Kleinwächterová, Hana
Brázdová, Zuzana
Anotace: Učební text určený zejména postgraduálním studentům v oblasti hygieny výživy je vodítkem pro hodnocení vlivu výživy na lidský organismus. Tématicky se skripta věnují například otázce podvýživy či nadměrné výživy, specifickým deficiencím, výživovým doporučením pro obyvatelstvo ČR a dále jednotlivým metodám zjišťování výživového stavu. Publikace seznamuje s nejběžnějšími metodami výživových vyšetření.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: