???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
|
Překlad názvu: |
|
Vydání: |
2. přeprac. vyd.
|
Rok vydání: |
2001
|
Nakladatel: |
Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví
|
Místo vydání: |
Brno
|
Země vydání: |
Česká republika
|
Jazyk dokumentu: |
cze
|
Název edice: |
|
Číslo části: |
|
Název části: |
|
Označení svazku: |
|
Počet stran: |
102 s. : obr., tab.
|
Další údaje o rozsahu: |
|
ISBN: |
80-7013-336-8
|
Recenze: |
|
Lokace: |
|
Připojené soubory: |
vyzivovy stav cloveka
|
Název: |
Výživový stav člověka a způsoby jeho zjišťování
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
výživa
člověk
metody
zjišťování
|
Autor: |
Kleinwächterová, Hana
Brázdová, Zuzana
|
Anotace: |
Učební text určený zejména postgraduálním studentům v oblasti hygieny výživy je vodítkem pro hodnocení vlivu výživy na lidský organismus. Tématicky se skripta věnují například otázce podvýživy či nadměrné výživy, specifickým deficiencím, výživovým doporučením pro obyvatelstvo ČR a dále jednotlivým metodám zjišťování výživového stavu. Publikace seznamuje s nejběžnějšími metodami výživových vyšetření.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|