Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Rizika BOZP v odvětví HORECA
Další názvová informace:
Překlad:
Autor:
Klíčové slovo: hotely
látky nebezpečné
restaurace
rizika pracovní
stravování
úrazy pracovní
Anotace: Odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb (HORECA) je významnou součástí evropské ekonomiky. V mnoha členských zemích EU hraje důležitou roli ve vytváření pracovních příležitostí v odvětvích služeb i v ekonomice jako celku. V roce 2004 bylo v tomto odvětví zaměstnáno asi 7,8 mil. osob, což představuje 4% všech zaměstnanců v EU-25. Článek seznamuje s pracovními riziky v tomto odvětví.
Jazyk dokumentu: cze
Název zdroje: Práce a zdraví
Ročník: 2
Číslo: 1
Rozsah (stránky): s. 11-12
Rok vydání: 2009
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkurizika bozp_horeca
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}