Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 17816
Překlad:
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: cze
Ročník: 2
Číslo: 1
Rozsah (stránky): s. 11-12
Název zdroje: Práce a zdraví
Rok vydání: 2009
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: rizika bozp_horeca
Název: Rizika BOZP v odvětví HORECA
Další názvová informace:
Klíčové slovo: hotely
látky nebezpečné
restaurace
rizika pracovní
stravování
úrazy pracovní
Autor:
Anotace: Odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb (HORECA) je významnou součástí evropské ekonomiky. V mnoha členských zemích EU hraje důležitou roli ve vytváření pracovních příležitostí v odvětvích služeb i v ekonomice jako celku. V roce 2004 bylo v tomto odvětví zaměstnáno asi 7,8 mil. osob, což představuje 4% všech zaměstnanců v EU-25. Článek seznamuje s pracovními riziky v tomto odvětví.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: