Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 17817
Překlad:
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: cze
Ročník: 2
Číslo: 1
Rozsah (stránky): s. 13-14
Název zdroje: Práce a zdraví
Rok vydání: 2009
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: prace v horkem prostedi
Název: Práce v horkém prostředí
Další názvová informace:
Klíčové slovo: horko
obtíže zdravotní
OOPP
opatření technická
prevence
stres tepelný
teplo
vaření
Autor:
Anotace: Zaměstnanci v hotelových, restauračních a stravovacích službách jsou vystaveni riziku tepelného stresu. Zvláště v prostředích kuchyní je v důsledku vaření horké a vlhké, v létě ser tyto podmínky mohou ještě zhoršit. Pracovníci, kteří jsou náhle vystaveni práci v horku, čelí různým rizikům, jimž je obvykle možné předejít. Zaměstnavatelé by měli poskytovat podrobné pokyny o preventivních opatřeních a dostatečné ochraně před tepelným stresem.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: