???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
|
Překlad názvu: |
Ochrana pracovníků v hotelích, restauracích a cateringových společnostech
|
Vydání: |
|
Rok vydání: |
2008
|
Nakladatel: |
Office for Official Publications of the European Communities
|
Místo vydání: |
Luxembourg
|
Země vydání: |
Belgie
|
Jazyk dokumentu: |
eng
|
Název edice: |
Working Environment Information
|
Číslo části: |
|
Název části: |
|
Označení svazku: |
|
Počet stran: |
162 s. : obr., tab.
|
Další údaje o rozsahu: |
Bibliogr.
|
ISBN: |
978-92-9191-163-9
|
Recenze: |
|
Lokace: |
|
Připojené soubory: |
horeca
|
Název: |
Protecting workers in hotels, restaurants and catering
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
hotely
restaurace
stravování
prostředí pracovní
podmínky pracovní
ochrana zdraví
bezpečnost práce
|
Autor: |
European Agency for Safety and Health at Work
|
Anotace: |
The hotels, restaurants and catering sector employs more than 7.8 million people in the EU and is characterised by high job demands (in particular due to direct contacts with clients) and high physical workload. Non-permanent employment patterns, in particular seasonal work, are prevalent. The sector also employs a high proportion of female workers, young workers and migrant workers. This sector covers a wide range of workplaces, more than just hotels and restaurants. Many persons are employed in catering in other workplaces such as schools and hospitals. The aim of this report is to make available information relating to occupational health and safety in Horeca and to provide an overview of good practices at both the policy and workplace levels.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|