Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Physiological responses of core and skin temperature to groceries handling in cold-storage depots and sensations of cold |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Fyziologické reakce celkové tělesné teploty a teploty pokožky na manipulaci s potravinami ve skladech při skladování za studena a pocit chladu |
Autor:
|
Strasser, H. |
Klíčové slovo:
|
expozice pracovníků chlad potraviny práce v nízkých teplotách teplota tělesná |
Anotace:
|
Osoby manipulující s hluboce chlazenými potravinami musí být exponovány teplotám -24°C po dobu více než 90 min. Pro ověření, zda je tato práce dlouhodobě snesitelná, byly měřeny vedle parametrů oběhové reakce rovněž teplota v ušním bubínku a na chodidle bezprostředně po expozici, během ní a před ní. Článek uvádí výsledky měření. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
physiological responses_skin temperature |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}