Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 17556
Překlad: Fyziologické reakce celkové tělesné teploty a teploty pokožky na manipulaci s potravinami ve skladech při skladování za studena a pocit chladu
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: eng
Ročník: 62
Číslo: 4
Rozsah (stránky): s. 250-256 : 7 obr.
Název zdroje: Zeitschrift für Arbeitswissenschaft
Rok vydání: 2008
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: physiological responses_skin temperature
Název: Physiological responses of core and skin temperature to groceries handling in cold-storage depots and sensations of cold
Další názvová informace:
Klíčové slovo: expozice pracovníků
chlad
potraviny
práce v nízkých teplotách
teplota tělesná
Autor: Strasser, H.
Anotace: Osoby manipulující s hluboce chlazenými potravinami musí být exponovány teplotám -24°C po dobu více než 90 min. Pro ověření, zda  je tato práce dlouhodobě snesitelná, byly měřeny vedle parametrů oběhové reakce rovněž teplota v ušním bubínku a na chodidle bezprostředně po expozici, během ní a před ní. Článek uvádí výsledky měření.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: