Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Riadenie psychosociálnych rizík v odvetví hotelov, reštaurácií a stravovacích služieb |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
|
Autor:
|
Jančurová, Laurencia |
Klíčové slovo:
|
hotely restaurace rizika pracovní rizika psychosociální řízení rizik stravování |
Anotace:
|
Zaměstnanci v odvětví hotelů, restaurací a stravovacích zařízení (HORECA) jsou vystaveni velmi nepříznivým pracovním podmínkám, jako je dlouhá, nepravidelná, nestandardní pracovní doba. Špatné psychosociální pracovní podmínky, zhoršující se v posledním desetiletí, vedly k závažným rizikům souvisejícím s pracovním stresem. Výsledkem je, že odvětví HORECA označila Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci za rizikové odvětví. |
Jazyk dokumentu:
|
slo |
|
Název zdroje:
|
Bezpečná práca |
Ročník:
|
39 |
Číslo:
|
4 |
Rozsah (stránky):
|
s. 31-33 |
Rok vydání:
|
2008 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
riadenie |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}