Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Sdělení Komise Evropskému parlamentu podle čl. 251 odst. 2 druhého pododstavce Smlouvy o ES týkající se společného postoje Rady k přijetí směrnice Evropského parlamentu a Rady o státní přístavní inspekci : přepracovaná verze
Překlad názvu:
Zdrojový dokument: Úřední věstník Evropské unie
Číslo periodika: KOM(2008) 208  11.6.2008
Rozsah: 5 s.
Anotace: Návrh přepracování směrnice 95/21/ES o státní přístavní inspekci u lodí představuje jedno z řady opatření s cílem posílit a doplnit stávající soubor právních předpisů v oblasti námořní bezpečnosti. Vedle nezbytné konsolidace směrnice do jediného textu, který by směrnici sjednotil, má Komise za cíl důkladnou reformu stávajícího systému státní přístavní inspekce, která by se soustředila na lodě nesplňující standardy, které evropské loďstvo splňující standardy vystavují nekalé soutěži.
Eur-lex:
Druh: nezadáno
Klíčové slovo: bezpečnost námořní
doprava lodní
inspekce
lodi
přístavy
Jazyk dokumentu: cze
Připojené soubory: Soubory k  právnímu předpisu EUcom2008_0208cs01
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}